Dziś mamy 21 września 2020, poniedziałek, imieniny obchodzą:

14 września 2020

Dachował i uderzył w słup energetyczny. Pasażer zginął na miejscu

fot. KPP Żnin

fot. KPP Żnin

Do tragicznego w skutkach wypadku doszło w miejscowości Annowo gm. Gąsawa. #22-letni pasażer pojazdu zginął na miejscu.

Żnińscy policjanci wyjaśniają okoliczności wypadku, do którego doszło w sobotę (12.09.20) około godz. 21:30 w Annowie gm. Gąsawa. Jak wynika ze wstępnych ustaleń policjantów, kierujący bmw 23-letni mieszkaniec powiatu mogileńskiego, z niewyjaśnionych przyczyn wypadł z drogi, dachował, a następnie uderzył w słup energetyczny. Na skutek tego zdarzenia 22-letni mieszkaniec Żnina, pasażer zmarł na miejscu. Kierowca został przewieziony do szpitala. Mężczyźnie została pobrana krew do badań laboratoryjnych.

Policjanci, pod nadzorem prokuratora, wyjaśniają wszystkie szczegóły i okoliczności tego tragicznego zdarzenia. W czynnościach uczestniczył również biegły.

Materiał: sierż. szt. Katarzyna Leszczyńska-Krawczyk KPP ŻNIN

Oceń artykuł: 2 2

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (8) Zgłoś naruszenie zasad

    • -4 (8)

    driverka, w dniu 14-09-2020 16:42:32 napisał:

    Biedne bmw :/

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 0 (4)

    Zal, w dniu 14-09-2020 18:24:48 napisał:

    Biedni bliscy :,-(

    odpowiedz

    • 5 (7)

    jok, w dniu 15-09-2020 07:47:09 napisał:

    gówniaze kupują bmwi zero oleju w głowie .... BARANY 21 WIEKU

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • -2 (2)

    elka, w dniu 15-09-2020 12:51:52 napisał:

    kto zginął?

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (2)

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Żel UV 5ml
7,50PLN
Test amortyzatorów
Spray do loków Joanna 300ml
14PLN
Zabieg parafinowy
Przewóz krajowy
Meble łazienkowe
Metkownica SATO JUDO 26
sugerowana cena producenta: 184,50PLN
Kasa fiskalna Sharp
1844PLN PROMOCJAPLN
0

Jakie są najpopularniejsze imiona? Najnowsze zestawienie

Mamy zmianę na pozycji lidera, a dokładnie# liderki, wśród najpopularniejszych imion nadawanych dziewczynkom! W męskiej kategorii zmian brak. Sprawdźcie, jakie imiona – w pierwszym półroczu tego roku – rodzice nadawali swoim dzieciom najczęściej.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)