Dziś mamy 25 września 2020, piątek, imieniny obchodzą:


Dołącz do naszej redakcji


Poszukujemy:  fotoreporterów i administratorów portalu.

Wyślij zgłoszenie jeśli:

  •     masz lekkie pióro lub umiesz robić zdjęcia,
  •     wiesz, gdzie szukać informacji, które interesują naszych Czytelników,
  •     jesteś odpowiedzialny, sumienny, cierpliwy i kreatywny,
  •     posiadasz prawo jazdy kat. B.

Gwarantujemy, że:

  •     poznasz tajniki pracy w redakcji,
  •     nauczysz się pracy w cms-ie,
  •     będziesz mógł realizować własne pomysły,
  •     zdobędziesz doświadczenie, które przyda Ci się w karierze zawodowej.

 


Poszukujemy ludzi z pasją.

Uwaga: Nie wymagamy wykształcenia, ani doświadczenia w zawodzie.

Oferta skierowana jest zarówno do studentów (różnych kierunków), jak i osób chcących związać swoje życie zawodowe z mediami, dziennikarstwem. Oferujemy także możliwość odbycia stażu lub praktyk.




Wyślij CV i list motywacyjny na adres rekrutacja@powiat24.pl w temacie wiadomości wpisując: PRACA lub STAŻ. Do aplikacji prosimy dołączyć klauzulę o treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie Danych Osobowych (Dz. U. nr 133 poz. 883)".

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

udostępnij na FB
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)