Wakacyjne treningi. Zawodnicy łączą przyjemne z pożytecznym
fot. Football Academy Szubin
Nie zwalniamy tempa i trenujemy przez całe wakacje# we wszystkich grupach Football Academy Szubin.
Zawodnicy FA Szubin potrafią łączyć przyjemne z pożytecznym:
- Zasłużony odpoczynek
- Wakacyjne wyjazdy
- Treningi popołudniowe
- Półkolonie piłkarskie
- Obozy piłkarskie
Ciężka praca popłaca dlatego na minionych treningach kilku zawodników odebrało nagrody za zaangażowanie i systematyczność: Kuba, Józek, Wojtek, Kacper, Wiktor, Maks, Natan, Szymon, Antek. W naszych szeregach trenują dziecii młodzież z dwunastu roczników - 2009-2020.
Materiał: Marcin Studziński / Football Academy Szubin
Autor nie wyraża zgody na komentowanie artykułu.
Galeria
Czytaj również
- Przygotowania do kolejnego sezonu. Pierwszy trening już w czwartek
- Wypłaty w przyszłym tygodniu. Pomoc do przezimowanych rodzin pszczelich
- Szachy pod chmurką. Mateusz Budnik zwycięzcą turnieju
- Pierwszy mecz kontrolny. Rozgrywki na stadionie w Zamościu
- Wstępny podział grup w sezonie 2024/2025. Zapowiada się ciekawie
Kontrola importowanego materiału siewnego. Co jest sprawdzane?
Materiał siewny roślin pochodzący z państw trzecich #może być sprowadzony i dopuszczony do obrotu na terenie Rzeczypospolitej Polskiej, jeżeli został wyprodukowany i oceniony zgodnie z systemem inspekcji polowych Unii Europejskiej oraz spełnia wymagania zdrowia roślin. Równoważność systemu produkcji i oceny jest analizowana przez Komisję Europejską i stwierdzana we właściwym wspólnotowym akcie prawnym.
(czytaj więcej)Ogórki kiszone na zdrowie. Jakie znaczenie mają dla naszego organizmu?
Sezon ogórkowy w pełni. To najlepszy czas na przygotowanie# kiszonek na zimę. Ogórki kiszone to nie tylko pyszny dodatek do posiłków, ale także prawdziwy superfoods - probiotyki dla jelit, witaminy i #minerały, niska kaloryczność i antyoksydanty.
(czytaj więcej)Zamykanie kąpielisk z powodu sinic. Dlaczego są dla nas niebezpieczne?
Przyczyny występowania i zagrożenia wynikające z obecności #potencjalnie toksycznych cyjanobakterii (sinic) w wodzie.
(czytaj więcej)Kontrola jakości mięsa, wędlin i serów. Zakwestionowano blisko 50 % towarów
Przeprowadzone przez IJHARS kontrole mięsa, wędlin i serów #sprzedawanych bez opakowania wykazały, że błędy najczęściej dotyczą oznakowania, zakwestionowano aż 46,6% towarów.
(czytaj więcej)