Dziś mamy 23 września 2020, środa, imieniny obchodzą:

13 września 2020

Zieloni Zalesie zdobyli Paterek. Skra bezradna!

fot. BG

fot. BG

Do jednego z ciekawszych spotkań w# grupie III, bydgoskiej B – klasy doszło w Paterku. Miejscowa Skra podejmowała Zielonych Zalesie.

Spotkanie zostało zdominowane przez drużynę gości, która nie pozostawiła złudzeń, kto w tym momencie jest lepszym zespołem. Gospodarze pomimo wsparcia kibiców nie byli w stanie zdobyć chociażby bramki honorowej i przegrali 0:6.

Skra Paterek – Zieloni Zalesie 0:6

Bramki: Michał Machowski 2, Mateusz Sojka, Bartosz Musiałek, Rafał Grzelak, Kacper Kłosowski

Oceń artykuł: 2 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (6) Zgłoś naruszenie zasad

    • 2 (2)

    Wuja, w dniu 13-09-2020 20:18:37 napisał:

    Jak grał kolyta to normalne że Skra przegrała

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 1 (3)

    Awsd, w dniu 13-09-2020 21:06:22 napisał:

    A do Wisły fordon pojechał amator czarni nakło i zainkasowali 10 do zera.

    odpowiedz

    • 1 (1)

    wow, w dniu 14-09-2020 07:30:05 napisał:

    Wisła Fordon - Czarni Nakło 10 do 0

    odpowiedz

    • 1 (1)

    klotka, w dniu 14-09-2020 08:48:16 napisał:

    meczei towarzyskie pokazaly ze czarni Naklo sa bardzo zle przygotowani do rozgrywek ,praktycznie nie istnieje zadna formacja,brak zaangazowania ,sily,techniki i.t.d Czarni beda dostaMoze zmiana trenerawprowadzila by lepsza gre czarnych

    odpowiedz

    • 1 (1)

    Asjahd, w dniu 14-09-2020 12:07:21 napisał:

    Artykuł na temat meczu Skry Paterek z Zielonymi Zalesi, a większość pisze o Czarnych Nakło...frustracje kibiców Czarnych

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Kasa fiskalna Sharp
1844PLN PROMOCJAPLN
Ochrona środowiska dla firm
od 50PLN
Budowa magazynów
Konstrukcje stalowe
Czytniki kodów kreskowych
MEBLE PIOTR PASIEKA
Meble pokojowe
Zezwolenie na przetwarzanie odpadów
od 2000PLN
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)