Dziś mamy 21 września 2020, poniedziałek, imieniny obchodzą:

15 września 2020

Spotkanie z prawniczką. Poruszono m.in. temat ochrony danych osobowych

fot. Starostwo Powiatowe w Nakle nad Notecią

fot. Starostwo Powiatowe w Nakle nad Notecią

Kolejne zajęcia w ramach projektu "Akceptuję# - aktywizacja społeczna osób niesamodzielnych" odbyło się na Przystani Powiat Nakielski. Tym razem było to spotkanie z prawniczką Pauliną Niemczewską, która przedstawiła m.in. zagadnienia dotyczące ochrony danych osobowych i sposobów postepowania i radzenia sobie w sytuacjach wymagających różnych czynności prawnych.

Spotkanie przeprowadzono w sali konferencyjnej. Na wszystkich czekała kawa, herbata oraz poczęstunek. Piękna pogoda sprzyjała humorom uczestników oraz zachęcała do korzystania z wypoczynku na zewnątrz budynku. Po zakończonym spotkaniu z prawnikiem wszysy uczestnicy zostali na zajęciach psychospołecznych prowadzonych przez panią Aleksandrę Piontkowską-Latoś. W ubiegłych miesiącach trwania projektu uczestnicy mieli także możliwość korzystania z indywidualnych porad prawnych, w których chętnie uczestniczyli.

Te działania są przeprowadzane w ramach projektu objętego grantem. Projekt jest realizowany w ramach Strategii Rozwoju Lokalnego Kierowanego przez Społeczność wdrażanej przez Stowarzyszenie „Partnerstwo dla Krajny i Pałuk” współfinansowany jest ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Osi 11 Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020.

Materiał: Starostwo Powiatowe w Nakle nad Notecią

Oceń artykuł: 0 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (1) Zgłoś naruszenie zasad

    • -2 (2)

    pol, w dniu 15-09-2020 22:19:46 napisał:

    Z prawniczką czy prawiczką?

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Skup i sprzedaż części
MEBLE PIOTR PASIEKA
Szkolenia p.poż.
od 50PLN
Wagi sklepowe
699PLN 500PLN
Posnet Mobile HS EJ
sugerowana cena producenta: 1586,70PLN
Oprogramowanie KC Firma i KC Market
Pokój dzienny/ jadalnia
Fotokubek z kolorowym wnętrzem
24,90PLN
0

Jakie są najpopularniejsze imiona? Najnowsze zestawienie

Mamy zmianę na pozycji lidera, a dokładnie# liderki, wśród najpopularniejszych imion nadawanych dziewczynkom! W męskiej kategorii zmian brak. Sprawdźcie, jakie imiona – w pierwszym półroczu tego roku – rodzice nadawali swoim dzieciom najczęściej.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)