Dziś mamy 2 października 2020, piątek, imieniny obchodzą:

13 września 2020

SF Junior Nakło - Goplania Inowrocław 9:0. Rozgrywki ligowe

fot. SF Junior Nakło

fot. SF Junior Nakło

Zawodnicy z najstarszej grupy rocznik 2006/2007 zagrali# 10 września br. kolejny mecz w ramach rozgrywek ligowych.

Chłopacy zdominowali mecz i pod pełną kontrolą pewnie zdobywają 3 punkty. Cieszy fakt, że na listę strzelców wpisało się kilku zawodników. Gratulujemy drużynie i trenerowi. Walczymy dalej 

SF Junior Nakło - Goplania Inowrocław 9:0

Bramki dla SF Junior Nakło zdobyli: Kuba Gadziński (2), Maks Paliński (2), Przemek Przygoda (1), Ludwik Guzek (1), Oliwier Sobol (1),  Maciej Janicki (1) oraz  Karol Bochat (1). 

Materiał: Łukasz Bzdawka

Autor nie wyraża zgody na komentowanie artykułu. 

Oceń artykuł: 5 5

Czytaj również

udostępnij na FB
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)